HTML

Dögölj meg, nátha!

2008.05.18. 14:23 Irkafirka

Megint itt a férfilét legkínzóbb betegsége: a nátha.
Taknyos vagyok, nem kapok levegőt, és amit kifújok, az akár a csapból is jöhetett volna. Másnapra ez a vizenyő átalakul kirobbanthatatlan dugóvá, lebénít minden nazális forgalmat. Az orrtövem kivörösödik, és a puszta létezés is olyan nehéz, mint a Jupiteren ugrókötelezni. Abban, hogy nem érzek ízeket, van egy kis jó is: nem hányok a teától, amiből már vagy 2 hordónyit magamba öntöttem.
Nyafogok, mondja barátnőm. A nők mindig nevetnek, hogy mi, pasasok megpróbálunk belehalni ebbe a látszólag egyszerű kis izébe. De van ennél rosszabb?
A férfit nem ilyen apró gondok elviselésére lett tervezték. Épp elég a háború, meg a stresszes irodai élet. A nőknek könnyű, ők havi adagokban szoktak a szenvedéshez. Ez megedzette őket egy életre, míg én, aki csak évente 2-3x vagyok beteg, alaposan megkínlódom egy megfázással.
Ahhoz, hogy férfinak érezd magad, erő kell, tettrekészség és vasakarat, de hogy legyek ilyen, ha olyan a hangom, mint valami muppetfigurának?
Szóval dögöljön meg a nátha, és fertőzzön meg nőket vagy emós kisfiúkat.

Szólj hozzá!

Címkék: szenvedés nátha döghalál

A bejegyzés trackback címe:

https://botloo.blog.hu/api/trackback/id/tr69475319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása